help

Val, stoof of waterschade?

Vaak is dit gedekt door je verzekering!

Heeft jouw smartphone of tablet schade opgelopen door een val, stoot of waterschade? Dan is dit in 80% van de gevallen gedekt door je inboedel verzekering, reisverzekering of buitenshuis dekking. Laat door Coolmix gratis een offerte opmaken van de reparatie en overleg deze met jouw verzekeringsmaatschappij. Vaak wordt de reparatie gewoon vergoed!

Coolmix regelt het met jouw verzekering

Wil je dat wij de schade melden bij jouw verzekering? Maak dan gebruik van het onderstaande machtigingsformulier en vul deze zo volledig mogelijk in. Wij nemen contact op met je verzekering en regelen de rest. In 90% van de gevallen is jouw schade wel gedekt, echter zullen wij dit vooraf wel moeten checken.

Download machtigingsformulier

Zelf regelen met de verzekering

Het kan zijn dat jouw verzekeringsmaatschappij graag eerst een offerte van reparatie ontvangt. Dit is geen probleem. Neem contact op met onze klantenservice. Je krijgt dan een offerte toegestuurd. Deze digitale offerte kun je gebruiken om de kosten met jouw verzekeraar te overleggen. Nadat de reparatie is uitgevoerd ontvang je de factuur wat je kunt doorsturen naar de verzekering.

Je kunt hieronder de schadeformulieren vinden van de verschillende verzekeraars:

Delta Lloyd verzekering
Ditzo verzekering
FBTO verzekering
Zekur
ING verzekering
Interpolis verzekering